Kunnallispoliittisia ajatuksia

30 vuotta työelämän kokemusta on tuonut näkökulmaa ja suhteellisuuden tajua asioihin. Pidän itseäni kokonaisuuksien hahmottajana ja visioijana, mutta kuuntelen herkällä korvalla, miten ratkaisut vaikuttavat yksittäisen ihmisen elämään.
Tamperen rakentajat, pitkän työuran tehneet, ansaitsevat turvallisen vanhuuden.
Päiväkotien ryhmät ja koulujen luokkakoot eivät saa olla ylisuuria.
Tarvitaan ammattitaitoista henkilökuntaa ja riittävästi erityisopetusta.
Yhtään nuorta ei pidä päästää syrjäytymään. Meidän aikuisten on vahvistettava yhteistyötämme ja rakennettava kattavat turvaverkot. Myös naapurin lapsista ja nuorista saa huolehtia !
Jotta liikenne, asuminen ja palvelut saadaan toimivaksi kokonaisuudeksi, Tampereen ja ympäristökuntien on tehtävä yhteistyötä. Mustasukkainen reviirien varjelu ei edistä järkevää suunnittelua.
Asetan palvelut ja hyvän hoivan etusijalle, jos pitää valita, rakennetaanko Sorsapuistoon jättihalli tai keskustaan parkkiluola. Jos jättihalli tarvitaan, se sopii moottoritien varteen ja rakennettavaksi yksityisellä rahoituksella. Joukkoliikenteessä käyttäjämäärät kasvaisivat, jos saamme lisättyä vuorovälejä. Valtion tuki ei vastannut sitä mitä hallitus lupaili. Tampereen saama osuus suurten kaupunkien joukkoliikennetuesta ei riitä kattamaan edes kohonneita polttoaineen hintoja.
Tampereella on paljon hienoa ja hyvää. Yhteistyöllä voimme tehdä tästä vielä paremman.

Jätä vastaus