Olen yhteiskunnasta, ympäristöstä ja kulttuurista kiinnostunut, työurani ammattiyhdistysliikkeen asiantuntijatehtävissä tehnyt ihminen.

Nykyisin hoidan muutamaa luottamustehtävää ja avaan uusia ovia harrastuksiin, joihin ei työaikana ollut mahdollisuuksia. Neljän lapsenlapsen mummous tuottaa iloa ja mieluista puuhaa.

Kotikaupungissani Tampereella olen tarkastuslautakunnan ja  Tampereen Vuokratalaosäätiön VTS:n hallituksen jäsen. Aiempaa hallituskokemusta minulla on Särkänniemen, Tampereen Sähkölaitoksen, Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen TAKK:n hallituksessa sekä osaamis- ja elinkeinolautakunnassa. Voionmaan opiston johtokunnassa toimin  yli kymmenen vuoden ajan.

Olen johtanut Tekstiili- ja vaatetustyöväen liittoa, neuvotellut valtakunnallisia työehtosopimuksia ja hoitanut kansainvälisiä ja kansallisia luottamustehtäviä. Tevan puheenjohtaja-aikana olin myös SAK:n hallituksen jäsen. Viimeisin työtehtäväni oli  SAK:ssa elinkeinopoliittisena asiantuntijana. Se merkitsi osallistumista kokouksiin, joissa käsiteltiin koko Suomen aluepolitiikkaa, työllisyys- ja osaamisasioita. Maakunta- ja soteuudistuksen seuraaminen ja maaseutupolitiikka kuuluivat tehtäviini. Maahanmuuttajakysymykset ovat tuttuja aiemmilta vuosilta. Olen myös työskennellyt suomalaisten palkansaajajärjestöjen FinUnionin toimistossa Brysselissä. Olin SAK:n, STTK:n ja Akavan yhteinen edustaja Euroopan Sosiaalirahastokomiteassa, ESR:ssä.

Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista lasta. Olen neljän rakkaan lapsenlapsen mummo. Mieheni on laulaja-trubaduuri.

Työtehtävät ovat  aina kuljettaneet minua sekä kotimaassa että maailmalla.  Liikunta- ja kulttuuriharrastukset ovat mieluisia, erityisesti tykkään hiihdosta ja luistelusta, myös rullaluistelusta. Rauhaniemen sauna on paras rentoutumispaikka ja retkiluistelurata Näsijärvellä tuottaa iloa. Kesällä teemme pyöräretkiä. Olen innokas palstaviljelijä Tahmelan rannan ryytimaalla. Loppukesät on pyhitetty marjastukselle.

Olen toiminut 30 vuotta suomalaisen työelämän vaikuttajana. Pisimmän työuran tein Tekstiili- ja vaatetustyöväen liitossa toimittajana, tiedottajana, kouluttajana ja viimeiset vuodet Tevan puheenjohtajana.Olen työskennellyt muun muassa aikuisten osaamisen kehittämiseen tähtäävässä Noste-hankkeessa. Vedin kolmivuotisen Petmo-hankkeen, perehdyttämällä monimuotoiseen työelämään. Sen tavoitteena oli lähentää maahanmuuttajia ja suomalaista työelämää. Hankkeessa julkaistiin työyhteisöjen perehdyttämisen käsikirja Erilaisuus sallittu ja verkko-opiskeluaineisto.

Tampereella olen asunut vuodesta 1973. Opiskelukaupunki vaihtui asuinkaupungiksi. Suoritin Tampereen yliopistossa yhteiskuntatieteen maisterin  ja puheopin tutkinnot. Suoritin muutama vuosi sitten työn ohessa opettajan pedagogiset opinnot  TAMK:ssa ja aluekehittäjän opinnot Tampereen kesäyliopistossa. Hallitustyöskentelyyn liittyen suoritin HHJ-tutkinnon  (hyväksytty hallituksen jäsen)vuonna 2020.