Minulle tärkeät linkit

.

www.pispala.fi Oman kotikaupunginosan Pispalan kotisivut
www.sak.fi Työpaikkani sivut.
www.puhtaatvaatteet.fi Puhtaat vatteet on osa kansainvälistä Clean Clothes kampanjaa, jonka avulla pyritään parantamaan vaatetus- ja urheiluvälineteollisuudessa työskentelevien oloja.
www.tyoelamanverkko-opisto.fi/petmo Itseopiskeltava verkkoainesto selkokielellä maahanmuuttajille suomalaisesta työelämästä. Sisältää mm. työelämän sanaston. Petmo-hankkeen tuotos.
www.itglwf,fi Kansainvälinen tekstiili-, vaatetus-, kenkä- ja nahka-alan työntekijöiden järjestö, joka on nykyisin osa IndustriALL global unionia.
www.eettinenfoorumi.org Keskusteluforumi, joka kokoaa eri tahoja pohtimaan eettisiä kysymyksiä eri näkökulmista. Olen ollut aloitteelinen foorumin synnyttämisessä vuosina 2000-2001.
www.sask.fi Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus, ajankohtaista tietoa hankkeista mm. olympialaisiin liittyen. Sivuilla tietoa myös Pakistanin kyläkouluhankkeesta, jossa Teva on ollut mukana.
www.transparency-suomi.fi Lahjonnan ja korruption vastainen järjestö, olen Suomen osaston perustajajäsen.
www.roskapaivassa.net Olen kuulunut roskan kerääjiin jo ennen pormestarin siivouskampanjaa. Tule sinäkin. Toiminta on toistaiseksi tarpeellista. Vaalikampanjassani jaan miniroskiksia.
www.rauhaniemi.net Rauhaniemen kansankylpylää parempaa rentoutumispaikkaa saa hakea. Se on tamperelaisten keidas, jonka myös muualta tulleet vaihto-opiskelijat ovat löytäneet.
www.voionmaanopisto.fi Opistoista lämminhenkisin, osaavaa media- ja näyttämötyön opetusta Tampereen yliopiston alueella.